Chateau Meiland, Maxime en Claire

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chateau Meiland, Maxime en Claire

Maxime Meiland reageert op ingrijpen ministerie: 'Hoop gedoe'

|
|

Laatste update:

Je kunt het vandaag bijna niet gemist hebben: het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft bepaald dat de 'kleine' Claire Meiland nog maar slechts 5 keer per jaar in beeld mag! Voor moeder Maxime was dit wel even een baalmomentje, zo laat ze nu weten aan Shownieuws.

"Ik vind het heel erg jammer dat Claire niet meer zo vaak in beeld mag", reageert een verslagen Maxime op de onthulling van haar moeder. "En het is vooral heel erg lastig, want wij draaien gewoon echt reality. Ze is gewoon bij ons thuis. Het is een hoop gedoe."

Onnatuurlijke situaties

Maar wie weet is er toch nog een klein beetje hoop voor onze favoriete familie van Nederland! Talpa probeert er namelijk met man en macht voor te zorgen dat er een uitzondering kan worden gemaakt voor Claire. "In Chateau Meiland volgen we het echte dagelijkse leven van de familie Meiland waar Claire natuurlijk deel van uit maakt", reageert een woordvoerder van Talpa. "Het zou heel onnatuurlijk zijn om haar buiten beeld te houden. Claires welzijn staat te allen tijde bovenaan en het is altijd onze intentie om ons aan de geldende regelgeving te houden. In dit geval blijken deze regels minder geschikt voor realityprogramma’s zoals Chateau Meiland."

Bankplakkers: dé podcast over films en series! meer

Uitzondering op de regel

Talpa doet er dan ook alles aan om te voorkomen dat Claire bijna niet meer te zien is. "Op dit moment zijn we in goed overleg met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over het in beeld brengen van Claire. We gaan ervan uit dat we hier met elkaar goede afspraken over kunnen maken zodat Claire als gezinslid te zien blijft in het programma." We zijn heel benieuwd hoe dit gaat aflopen.

Gemengde reacties

Op Twitter wordt er vandaag gemengd gereageerd op het nieuws van de Meilandjes. De één noemt het 'terecht' terwijl andere mensen het 'onzin' vinden. Lees hieronder enkele commentaren! 

Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart weer wekelijks op maandag én donderdag (vanaf 11 maart) om 20:30 uur te zien op SBS6 en op KIJK.nl. Lees hier alles over het derde seizoen.

Lees verder