Maxime en Vivé Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime en Vivé Meiland

Maxime Meiland kwam met de gênantste gesponsorde post van 2021

|
|

Laatste update:

2021 zit er bijna op en Veronica Superguide strooit met Awards om eens even lekker terug te blikken op een bijzonder jaar. De ene prijs is... lekkerder om te krijgen dan de ander. Zo 'wint' Maxime Meiland de 'Meest Gênante Gesponsorde Uiting Op Social Media'-award!

Check hier alle winnaars en verliezers van de Veronica Superguide Awards.

Consumentenprogramma Radar gaf Maxime laatst al de Loden Leeuw voor 'irritantste infuencer van Nederland' en Veronica Superguide gooit daar nu een schep bovenop. Want één post van de Chateau Meiland-realityster was echt next level gênant. Die verdient gewoon een losse Award.

Maxime Meiland kwam met de gênantste gesponsorde post van 2021

Meest Gênante Gesponsorde Uiting Op Social Media

Begin november zette Maxime een drieluik op Insta waarin ze verschillende babyproducten van Maxi-Cosi aanprijst. En hoewel de navelstreng van haar pasgeboren baby'tje Vivé pas net was afgeknipt, bij wijze van spreken natuurlijk, moest het mini-Meiland-meisje al model staan voor deze sponsordeal van mams...

De familie Meiland verliest bijna alle partnerships

Deze post kwam trouwens vóór bijna alle Meiland-partners de stekker uit hun samenwerkingen met de fam trokken. Erica Meilands controversiële anti-Islamuitspraken uit haar biografie kostten zelfs Maxime deals met grote merken. Ook Maxi-Cosi wilde niet meer met Maxime samenwerken, al blijkt uit een verklaring aan het ANP dat het bedrijf weken voor het boek al besloot niet meer in zee te gaan met Maxime.

De Veronica Superguide Awards 2021

Welke BN'er zorgde voor de grootste overkill? Wat was de meest spraakmakende tv-ruzie van het jaar? Wat was de grootste tv-verrassing van 2021? Dat en nog veel meer check je in ons overzicht met alle winnaars van de Veronica Superguide Awards 2021.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder