Tom Hiddleston in Loki van Disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Hiddleston in Loki van Disney+

Is Marvel-serie Loki nu al zeker van een tweede seizoen?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We moeten nog even geduld hebben voordat Loki debuteert in zijn eigen Marvel-serie op Disney+. Maar het lijkt er nu al op dat het niet bij één seizoen zal blijven!

Ambitieuze plannen

Twee jaar geleden werd bekend dat Marvel-schurk Loki zijn eigen serie zou krijgen op Disney+. En hoewel het er eerder op leek dat het bij een zesdelige miniserie zou blijven, lijken de plannen inmiddels wat ambitieuzer. Volgens Production Weekly gaan in januari 2022 namelijk de opnames voor Loki: Seizoen 2 van start. Best bijzonder, want daarmee is dit de eerste Marvel-serie op Disney+ die verzekerd is van een vervolg!

Is Marvel-serie Loki nu al zeker van een tweede seizoen?

Tom Hiddleston

Er is nog niet heel veel informatie bekend over Loki, maar de spaarzame details die we hebben klinken op zijn minst veelbelovend. Zo zal Tom Hiddleston terugkeren in de rol van de sluwe Asgardiaan. Na de dramatische gebeurtenissen in Avengers: Endgame is Loki in het bezit van de Tesseract. Met behulp van dit mysterieuze object reist hij door tijd en ruimte om de geschiedenis van de mensheid voor eens en altijd te veranderen… en niet per se in ons voordeel!

Releasedatum Loki

Het is nog niet bekend wanneer Loki exact in première gaat. Op de site van Disney+ valt in ieder geval te lezen dat de reeks volgend jaar van start gaat. Gelukkig is dat niet de enige Marvel-serie waar we naar uit kunnen kijken. Zo zullen ook WandaVision en Falcon and the Winter Soldier binnenkort hun debuut maken bij de streamingdienst!

Lees verder