Tom Hiddleston deelt eerste details over Loki-serie op Disney+

Door Alie Sierkstra
Loki Disney+ serie Tom Hiddleston

Tom Hiddleston kon zich niet langer beheersen! Hij liet zich in een interview met MTV News namelijk een aantal interessante details over de Disney+-serie Loki ontvallen. Dankzij de Marvel-ster weten we bijvoorbeeld dat de Loki-serie zes afleveringen zal tellen.

Loki-serie Disney+ telt zes afleveringen

Zes afleveringen? Het lijkt er dus sterk op dat de Loki-serie op Disney+ eigenlijk een soort miniserie wordt... Jammer, maar eigenlijk zijn we niet verbaasd. Zo wisten we al dat die andere Marvel-series WandaVision en The Falcon and The Winter Soldier eveneens zes afleveringen zullen tellen. Maar goed, de serie over Loki belooft in ieder geval wel enorm leuk te worden! Zo weten we al dat het ondeugende broertje van Thor een tijdreis door de menselijke geschiedenis gaat maken en daarbij verschillende gebeurtenissen wil beïnvloeden.

Formidabele vijanden voor Loki in Disney+-serie

Het feit dat we een tijdreizende Loki zullen zien in de Disney+-serie betekent automatisch ook dat hij het tegen verschillende (nog niet eerder vertoonde?) vijanden uit het Marvel-universum kan opnemen. Tom Hiddleston spreekt daarbij zelf over “formidabele tegenstanders”. Dat klinkt veelbelovend! Maar maak je trouwens geen zorgen: Loki belooft óók nog steeds grappig te worden. Rick and Morty-schrijver Michael Waldron treedt namelijk op als screenwriter voor deze serie over The Trickster God.

Loki is onderdeel van Phase 4 van het MCU. Je mag de serie in de lente van 2021 op Disney+ verwachten. Dat is dus helaas niet meteen bij de release van de streamingdienst in Nederland, maar vooruit: voor Loki kunnen we best wat geduld opbrengen!