Disney+ verschijnt bijna in Nederland!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Disney+ verschijnt bijna in Nederland!

Wow! Op deze datum komt Disney+ naar Nederland!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Disney komt met een streamingdienst waar alle populaire films en series op te zien zijn. Zojuist is bekend geworden wanneer Disney+ verschijnt! Surprise, het is nog... dit jaar!

Disney+ verschijnt op 12 november in Nederland! Naar aanleiding van de aankondiging eerder dit jaar werd er gedacht dat de streamingservice pas in 2020 naar ons land zou komen. Nu blijkt dat de dienst op hetzelfde moment verschijnt als in de Verenigde Staten.

Disney heeft bekendgemaakt dat een abonnement op de dienst €6,99 per maand kost; een heel jaar (12 maanden) gaat voor €69,99 en is dus nog iets voordeliger. Het is waarschijnlijk een flinke klap voor Netflix, waar de goedkoopste abo €7,99 per maand kost. Een standaard abo, met HD-series en meerdere aangesloten devices kost al gauw €10,99. Daarmee vergeleken is Disney+ écht voordeliger; zoals ze hadden beloofd!

Disney+ App

Disney+ wordt een soort app die draait op Android TV, Apple en spelcomputers als de PlayStation 4 en Xbox One. Mocht je geen abonnement willen nemen, dan kun je via de apps ook los Disney-films of series ‘huren’ via in-app-aankopen.

Dit is duurder dan een abo, waarbij je alles kunt kijken, maar je zit tenminste nergens aan vast. Een behoorlijk elegante oplossing als je het ons vraagt!

Als het aan Disney ligt kijk je binnenkort alle films van Disney, Star Wars én Marvel op Disney+. Daarnaast worden er ook veel series en films gemaakt die je alleen via dit platform kunt bekijken; zoals The Mandalorian, of de spin-off-series van het Marvel Cinematic Universe.

Best een verrassing dat Disney+ ineens zo snel komt! Worden jullie er enthousiast van?

Lees verder