WandaVision

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
WandaVision

Marvel dropt eerste verwarrende trailer WandaVison

|
|

Laatste update:

Trippy. Dat is het eerste woord dat in ons opkomt wanneer we de eerste, nogal bizarre trailer voor Marvels Disney+-serie WandaVision zien. Is het een... sitcom?!

Disney+ gaat lekker met binnenkort alweer het tweede seizoen van Star Wars-serie The Mandalorian en Mulan die goed scoort, maar die Marvel-series? Die blijven uit. Falcon and the Winter Soldier werd flink getroffen door corona, maar die gaat nu gelukkig verder met de productie. En dat maakt van WandaVision opeens de eerste MCU-serie op Disney+! 

Eerste trippy trailer

Oorspronkelijk zou WandaVision als tweede uitkomen, na Falcon, maar daar hoeven we het verder niet over te hebben! Volgens Comicbookmovie gaat de serie over het superheldensetje Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) nog ergens dit jaar in première en deze eerste trailer belooft een bijzonder verwarrende ervaring!

Wat is er aan de hand?

Het lijkt erop dat Wanda en Vision in een soort alternatieve realiteit zijn beland waarin ze als een jaren 50'-stel in allerlei typisch ouderwetse sitcom-situaties terechtkomen. Maar uiteraard klopt er iets niet. Hebben Wanda's destructieve krachten hier misschien iets mee te maken? Heeft ze Vision zelf tot leven gewekt? Vragen die waarschijnlijk pas beantwoord kunnen worden wanneer WandaVision (hopelijk) eind 2020 (?) uitkomt!

Lees verder