chantal janzen martijn krabbé the voice of holland rtl boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
chantal janzen martijn krabbé the voice of holland rtl boulevard
RTLThe VoiceTV

Martijn Krabbé hoopt dat The Voice-seizoen afgemaakt wordt

|
|

Laatste update:

Martijn Krabbé en Chantal Janzen hopen dat er een toekomst is voor The Voice of Holland. Zeker voor het seizoen dat al op de plank ligt: “Ik vind wel dat je dat aan de kandidaten verplicht bent.

Strafonderzoek The Voice in volle gang

Het strafonderzoek naar de The Voice of Holland-aangiftes is nog in volle gang. Oud-presentator Martijn Krabbé laat RTL Boulevard weten dat ‘het OM en het advocatenkantoor bezig zijn’. Hij kan daarom niet anders dan ‘afwachten wat daaruit komt’. Tot die tijd worden alle betrokkenen echter wel goed op de hoogte gehouden, zo vult Chantal Janzen aan.

'Legitiem om competitie af te maken'

Het is nog maar de vraag of The Voice of Holland ooit nog terugkeert op de Nederlandse televisie. Martijn hoopt echter dat het laatste seizoen in ieder geval afgerond kan worden: “Er waren een heleboel kandidaten die hadden gewoon tot aan de kwartfinales eigenlijk alles al meegemaakt. Dat geldt voor een groot gedeelte ook voor [The Voice Kids]. Ik vind wel dat op een gegeven moment, als die mogelijkheid er is, dat het legitiem zou zijn om dan de competitie af te maken. (…) Ik vind wel dat je dat aan die mensen verplicht bent.

Ook Chantal – die laatst nog een sneer uitdeelde aan het Eurovisie Songfestival – zou het ‘mooi’ vinden als The Voice of Holland, of in ieder geval ‘het format’ van het tv-programma, ooit toch weer terugkeert. “Of dat met ons is, daar denk ik helemaal niet over na”, sluit ze af.

Heimwee naar Martijn en Chantal? Vanaf vrijdag is het epische presentatieduo te zien in een nieuw programma: Blow Up. Lees hier wie er allemaal meedoen aan het balonnenprogramma.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder