Deelnemers RTL 4-programma Blow Up

Veronica Superguide logo
Deelnemers RTL 4-programma Blow Up
RTLTV

Dít zijn de kandidaten van ballonnenprogramma Blow Up

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Naomi Patty

Het nieuwe RTL-programma Blow Up start op vrijdag 3 juni. Onder leiding van Chantal Janzen en Martijn Krabbé gaan zeven ballonkunstenaars de strijd aan om de beste van Nederland te worden. Dít zijn de deelnemers die ons gaan verrassen met de gekste balloncreaties.

Pauline Biljard

Pauline Biljard

Pauline (47) komt uit Valkenswaard en heeft lange tijd in de kinderopvang gewerkt. Zo ontstond haar liefde voor het entertainen van kinderen en maakte ze de stap om fulltime professioneel ballonartiest te worden. Naast de ballonkunst heeft Pauline nog een andere passie, namelijk het theater!

Denise van Dooren

Denise van Dooren

De 28-jarige Bosschenaar Denise heeft ontzettend veel passie voor ballonkunst. Ze was nog maar negentien jaar toen ze met deze passie ook een compleet eigen bedrijf startte. De straattheater-artiest bedenkt samen met andere bedrijven hoe ze de ballonkunst kan inzetten om haar enthousiasme over te brengen op andere mensen.

Lesly van Eldijk

Lesly van Eldijk

Lesly is 28 jaar en komt uit Tilburg. Zeventien jaar geleden is de Brabander begonnen in de ballonnenwereld. Hij is werkzaam als fulltime artiest en is naast ballonartiest ook acteur, musicalster en goochelaar. Als hij anderen kan entertainen is-ie helemaal tevreden. Mensen blij maken, maar ook ontroeren is zijn doel als ballonartiest, we zullen zien of dat lukt in Blow Up!

Wallie de Groote

Wallie de Groote

Wallie (49) zit al ruim 23 jaar in de wereld van ballonnen. Hij is niet net als vele anderen fulltime artiest. Naast het maken van zijn vrolijke balloncreaties werkt hij in het speciaal onderwijs en geeft hij workshops waar hij zijn passie voor ballonnen met anderen kan delen. Kleine of grote creaties: niets is te gek voor deze ervaren ballonkunstenaar!

Marjolein Wevers

Marjolein Wevers

De Amsterdamse Marjolein is 58 jaar. Ze organiseert workshops en demonstraties en schildert ook nog in opdracht van klanten. Een echte creatieve duizendpoot dus! Ooit deed ze een basiscursus ballonvouwen, maar nu kunnen anderen juist van haar leren. Ze is vaak te vinden op evenementen en feesten met haar creatieve ballonkunsten.

Frank Neijs

Frank Neijs

De 65-jarige heeft een grote passie voor de ballonnenkunst. Het begon ooit op een familiereünie, waar hij een zakje ballonnen kreeg voor een goochelact en nu heeft hij een eigen bedrijf als ballonartiest. Een uit de hand gelopen hobby kun je het wel noemen.

Jeroen van der Linden

Jeroen van der Linden

De Weesper Jeroen van 47 jaar is in het dagelijkse leven sportmasseur. Zes jaar geleden kwam hij in aanraking met de ballonnenwereld en zo is zijn passie voor de ballonkunst ontstaan. Jeroen heeft een visuele beperking, waardoor Blow Up voor hem een nóg grotere uitdaging gaat worden!

Blow Up is niet de enige afvalrace die RTL 4 uitzendt. Vanaf 26 mei zien we zes verloofde stellen het tegen elkaar opnemen in Race om de Ringen. En vanaf 28 mei strijden er verschillende bouwteams in Domino Challenge.

Vanaf vrijdag 3 juni om 20.00 uur zie je op RTL 4 welke creaties de ballonartiesten maken in Blow Up!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder