Chantal Janzen en Martijn Krabbé

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen en Martijn Krabbé
RTLTV

Chantal Janzen en Martijn Krabbé terug als tv-duo!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Naomi Patty

Het tv-duo Chantal Janzen en Martijn Krabbé gaat weer samenwerken. De twee presenteren het ballonnenprogramma Blow Up, dat vanaf 3 juni op RTL 4 komt, zo meldt het AD.

Échte kunst 

In Blow Up gaat het allemaal om ballonnenkunstenaars. In de nieuwe entertainmentshow strijden deze kunstenaars in duo’s tegen elkaar en moeten ze onder hoge tijdsdruk bewijzen dat zij de beste creaties weten op te blazen. De tweetallen worden beoordeeld door Guido Verhoef, een bekende naam in de ballonnen kunstenaarswereld. Guido maakt elke week met een gastjurylid de beslissing wie mag blijven en wie het programma moet verlaten. We hoeven geen clowns te verwachten die snel een poedel of een hoed van ballonnen in elkaar flansen. “Geloof me het is bijna kunst wat ze maken. Er is een hele gemeenschap in Nederland. Een wereld die we niet kennen”, zegt producent van EndemolShine Rob van der Vleugel.

RTL gaat de strijd aan

Een soort Heel Holland Bakt of Lego Masters maar dan met ballonnen dus. Blow Up is onderdeel van drie nieuwe amusementenprogramma’s op RTL 4. De ballonnenshow zal de vrijdagavond een nieuwe invulling geven, de donderdagavond wordt Race Om De Ringen uitgezonden. Hierin reizen zes verloofde koppels door Jordanië om hun droom-huwelijksreis te winnen. En op de zaterdagavond komt vanaf 28 mei de nieuwe show Domino Challenge. Deze laatste show is een vervanger voor Lego Masters. Verschillende tv-zenders lijken het concept van teams die strijden elke keer op een nieuwe manier te willen proberen. Eerder bleek het al een succes voor RTL met legostenen en SBS6 flikte het met knikkers in het programma Marble Mania.

Chantal Janzen en Martijn Krabbé weer samen

De nieuwe vrijdagavondshow wordt aan elkaar gepraat door Chantal Janzen en Martijn Krabbé. Het duo heeft al vaker samen gepresenteerd. Zo zagen we ze samen bij de talentenjachten Idols en The Voice of Holland. Bij die laatstgenoemde show hebben zij hun samenwerking eerder moeten stoppen, nadat het programma wegens ernstige beschuldigingen per direct moest stoppen.

 

 

Blow Up is vanaf vrijdag 3 juni te zien op RTL 4.

Lees verder