Lego Masters

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lego Masters

Dit voorjaar géén LEGO Masters, maar domino’s!

|
|

Laatste update:

Dit voorjaar verschijnt er géén nieuw seizoen van LEGO Masters, maar Ruben Nicolai heeft wél een soort vervanger: Domino Challenge. De gekleurde plastic steentjes maken plaats voor vallende dominosteentjes!

LEGO Masters is een dikke hit op RTL4, maar slaat dit voorjaar even over. De inschrijving is nog wel geopend dus hopelijk gaat 2022 niet helemáál LEGO-loos aan ons voorbij. Vanaf mei wordt LEGO Masters in elk geval vervangen door Domino Challenge: een vergelijkbaar programma, maar dan met vallende dominostenen.

Blokjes zijn blokjes!

Sinds het succes van slow-tv als Heel Holland Bakt en LEGO Masters, grijpen tv-zenders alle kansen om de volgende hit te scoren. Programma’s over bloemschikken faalden, maar treinbanen waren weer wél een succes! Nu Marble Mania het ook goed doet op SBS6 liggen dominostenen voor de hand. Wie is er immers niet groot geworden met Domino Day?

Van Nikkie naar drag queens naar domino

In Domino Challenge strijden verschillende teams om de titel ‘Domino Master’, door indrukwekkende bouwwerken te ontwerpen én te maken. Het nieuwe programma is vanaf 28 mei elke zaterdag te zien op RTL4, vanaf 20:00 uur.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder