Martien Meiland ziet huwelijk MAFS-Freddy en Sylvia niet slagen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland ziet huwelijk MAFS-Freddy en Sylvia niet slagen

Martien Meiland ziet huwelijk MAFS-Freddy en Sylvia niet slagen

|
|

Laatste update:

RTL 4-hit Married at First Sight is elke maandag- en dinsdagavond weer genieten voor veel kijkers. Zouden de deelnemers nog bij elkaar zijn? Of barst de bom? Reality-sensatie Martien Meiland houdt er ook wel van, maar... hij schat de kansen van deelnemers Freddy en Sylvia niet zo hoog in.

De volgens geruchten steenrijke Martien zat gisteren voor de buis. Samen met dochter Maxime keek 'ie naar de openingsdans van Freddy en Sylvia. De twee waren eerdere die dag getrouwd en gingen helemaal los op Donna Summers 'Last Dance'. Toen Martien de tekst 'let's dance, the last dance' hoorde, kwam 'ie erin met zijn lekker snedige commentaar!

De nieuwe Harry Potter-serie!

'Wat is dit?'

"Nou, wat is dit?", horen we 'm zuchten op de Insta-Stories van Maxime. "Let's dance? Nou, ik denk ook de last dance. De laatste dans, voor Sylvia", oordeelt de ex-kasteelheer. Sylvia maakte eerder in de uitzending een opmerking over Freds leeftijd ('hij is over tien jaar 80'). "Freddy is enig, ook al is 'ie ouder", vindt Martien. "Zo jammer!"

Freddy en Sylvia

De opmerking over Freddy's leeftijd was uiteraard ook de kijkers niet ontgaan. Die hadden - surprise, surprise - uiteraard ook hun twitter-oordelen klaarliggen. Dat niet alleen: de dansmoves en de vibe op de huwelijks-after van Sylvia en Freddy vielen bijzonder goed in de smaak!

Married at First Sight is elke maandag- en dinsdagavond te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan op Videoland.

Lees verder