Lizzy en Lars, Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lizzy en Lars, Married at First Sight

MAFS-Lars zet tattoo: ‘Deze herinnering heb ik altijd bij me.’

|
|

Laatste update:

Lars en Lizzy lijken zo gelukkig in Married At First Sight, maar oplettende kijkers denken dat de twee al uit elkaar zijn. Het MAFS-koppel draagt geen trouwring, waardoor fans denken dat het huwelijk al voorbij is. Lars is de geruchten zat en reageert op Instagram op alle ‘ophef’.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

#MAFS

Lars heeft een tatoeage laten zetten met de afkorting van het programma en een hartje eronder. Lars noemt het een eeuwige herinnering aan het avontuur. “Dus vanaf nu mag iedereen stoppen met DM-en dat ik op foto’s geen trouwring draag, deze herinnering heb ik altijd bij me.

Hij legt ook meteen uit waarom hij geen ring draagt. “De afspraak is dat geen van de deelnemers van het beslismoment tot de laatste aflevering zijn of haar trouwring draagt, ongeacht de uitkomst. Zo is het voor niemand daar uit op te maken wat de uitkomst is.

Relatiebreuk?

Niet alleen de verdwenen trouwringen liet kijkers geloven dat het koppel uit elkaar was. Oplettende fans vonden twee weken geleden ook een opvallende post van Lizzy op Instagram. Ze had een eigen appartementje gevonden. Dit verklapte volgens kijkers al dat het koppel niet meer samen is. Lizzy kon wel lachen om de geruchten. “Heerlijk al die roddels op internet, maar trouwen met een vreemde betekent nog niet dat we meteen gaan samenwonen.” Al deze verdenkingen en hints; het lijkt wel Wie Is De Mol?.

80% matchscore

Veel kijkers juichte Lars en Lizzy vanaf het begin toe. Met een matchscore van 80% leek het koppel sowieso een goede kans te maken. Of de twee uiteindelijk voor elkaar hebben gekozen, zien we pas op 23 februari. Dan wordt het beslismoment uitgezonden en weten we hoe het met alle MAFS-kandidaten is afgelopen.

En de andere kandidaten?

Ondertussen waren veel kijkers verbaasd over de grote rol die de ex van Monique in het programma had. Waar andere deelnemers Mick en Daisy elkaar het ja-woord gaven, sneden Freddy en Sylvia al hun bruidstaart aan. En ondanks ‘dat kapsel’, gingen Rein en Danny hun huwelijksnacht in.

Married At First Sight zie je elke maandag- en dinsdagavond om 20:30 bij RTL4.

Lees verder