Lizzy en Lars, Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lizzy en Lars, Married at First Sight

Heeft Lizzy per ongeluk de afloop van MAFS verklapt?

|
|

Laatste update:

Married at First Sight-deelnemers Lars en Lizzy hebben met een 80 procent matchscore een grote kans van slagen. Maar verklapt Lizzy nu per ongeluk op haar Instagram hoe het huwelijkssprookje afloopt?

De fanatieke kijker speurt heel social media af voor hints. MAFS is grotendeels opgenomen tijdens de zomermaanden, dus de vraag is: zijn de kandidaten, zoals Rein en Danny, nu nog samen?

Een nieuw appartement

Eind oktober postte Lizzy op Instagram een foto van haar nieuwbouwappartement. De hashtag #eigenplekje verklapt misschien dat ze alleen gaat wonen. Een kijker reageert onder de post “Of jullie gaan samen in je nieuwe appartement wonen, of je hebt verraden dat het experiment helaas mislukt is...” Ook lijkt ze haar trouwring niet te dragen. Betekent dit het einde voor koppel Lars en Lizzy?

Reactie van Lizzy

Lizzy heeft de geruchten ook gelezen en reageert. “Heerlijk al die roddels op internet, maar trouwen met een vreemde betekent nog niet dat we meteen gaan samenwonen.” We sluiten dus nog niets uit!

Married at First Sight zie je elke maandag- en dinsdagavond om 20:30 uur op RTL4. Je leest hier hoe het met de MAFS-kandidaten van het vorig seizoen gaat.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Lees verder