René en Monique in MAFS

Veronica Superguide logo
René en Monique in MAFS

MAFS-kijkers verbaasd om rol van ex Monique

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Vorige week sprongen de roddelende Rein en zijn bestie eruit, maar na de Married at First Sight-aflevering van gisteren ligt de focus op een ander, namelijk... de ex van deelneemster Monique. Die gaf haar weg bij het huwelijk met Aron en daar zetten kijkers hun vraagtekens bij.

Lars en Lizzy gingen (nog steeds) erg lekker, Freddy en Sylvia zetten het mes in hun bruidstaart, Rein en Danny gingen hun huwelijksnacht in én Mick en Daisy gaven elkaar het ja-woord. Een bomvolle uitzending, maar toen kwam ook nog het begin van het huwelijk van Monique en Aron! En de rol van Monique's ex zorgde voor... nogal wat verbazing!

De nieuwe Harry Potter-serie!

Weggegeven door haar ex

"Dat is bijzonder!", zei presentator Carlo Boszhard net voor de bruiloft tegen René. Hij had zojuist verteld dat hij de bruid weggeeft en haar getuige is. Oh ja, hij en Monique zijn ook exen. Carlo: "dat maken we niet vaak mee." René legt uit dat ze vier jaar lang een relatie hebben gehad. Daarna zagen ze elkaar vier jaar niet. Uiteindelijk kwamen ze toch weer in elkaars leven. Toen bleek dat ze nog steeds enorm goed door een deur gingen, maar dan als vrienden. "Ze is mijn beste vriendinnetje", aldus René.

Een en al verbazing

De reactie die je hierboven ziet, is één van de weinige positieve Twitter-berichtjes over deze bijzondere band. Veel kijkers zetten er de nodige vraagtekens bij. Er klinkt ook verbazing, want René geeft Monique niet alleen weg; hij gaat ook speechen! Dat zien we overigens in de uitzending van vanavond. "Sorry.. goeie vrienden of niet ik vind het heel fout dat je word weggegeven door je ex", klinkt het in de zure reacties.

René gaat dus ook speechen, maar net voor het moment suprême was de aflevering afgelopen. Cliffhanger! Wat hij gaat zeggen? Hier alvast een paar opties:

Married at First Sight is elke maandag- en dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL4.

Lees verder