Erica en Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Erica en Martien Meiland

Erica en Martien Meiland worden 'slapend schathemelrijk'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Erica en Martien Meiland gaan enorm lekker! Tenminste, als we de insider die weekblad Story sprak mogen geloven. Die klapt uit de school over de boekverkoop van de fam. Daar kunnen ze lekker van high end-wijnen!

De echte ondernemersfamilie wordt volgens het weekblad "slapend schathemelrijk" en dat zou niet alleen door Martiens bestsellerboek komen. Ook het vastgoed van De Meilandjes kan de kas flink spekken.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Money, money, money

Karaoke-liefhebbers Martien en Erica lopen binnen. "Samen met schrijver Jan Dijkgraaf is Erica een uitgeverij begonnen, waardoor de schrijver en de Meilandjes de opbrengsten samen konden verdelen. ‘Er zijn al 140.000 boeken verkocht’", vertelt "een goed ingevoerde bron" aan Story.

Vastgoed en boekinkomsten

Hoeveel de Meilandjes tot nu toe aan het juicy Martien-boek verdienden? "Het boek van Martien kost in de meeste gevallen 22,50 euro, waardoor er al meer dan 3 miljoen euro omzet gegenereerd is door de uitgeverij." En in combinatie met hun vastgoed zou dat een gouden-moneymaker-combinatie zijn! "Tel daarbij op dat het chateau in Frankrijk te koop staat en volgens verwachting voor bijna een miljoen euro verkocht zal worden en de woonboerderij in Hengelo ook zo goed als verkocht is en de conclusie is helder: de familie Meiland kan alleen al van de inkomsten uit hun bestseller en hun vastgoedverkopen slapend schathemelrijk worden!"

Lees verder