martien meiland first and last

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
martien meiland first and last

Martien Meiland onstelt: ‘Wat doet hij brutaal?’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het was zojuist alweer tijd voor een nieuwe aflevering van First & Last, de spelshow van Britt Dekker en Martien Meiland. Tussen de spelletjes maakt het epische duo echter ook ruim tijd om even bij te praten met de kandidaten. Het is echter niet de bedoeling dat die een grote mond hebben!

Een nieuwe First & Last

Gelukkig was Martien Meiland inmiddels weer van de schrik bekomen en konden we zojuist genieten van een nieuwe aflevering van First & Last. Het is in het spelprogramma de bedoeling om gemiddeld te scoren bij de opdrachten. Je wilt niet als eerste, maar ook niet als laatste finishen. Na iedere spelronde vallen namelijk de eerste en de laatste kandidaat af. De drie finalisten maken uiteindelijk kans op maximaal 25.000 euro.

Martien en Britt maken korte metten met kandidaat

Een zwemslip, een campingtoilet, een paar slippers, een verrekijker of een vliegticket? Luciano besluit het vliegticket te pakken in de hoop dat dit vakantie-item niet het duurste en niet het goedkoopste van het rijtje is. Nu hij toch naast grote flirt Martien en Britt staat, besluit hij het erop te wagen. Hij vraagt zich af of hij het vliegticket misschien mag houden. De presentatoren weten niet wat ze horen! “Nee, natuurlijk niet. Wat doet hij brutaal?”, zegt een ontstelde Martien tegen Britt. Zij maakt ook meteen korte metten met de suggestie van Luciano: “Je doet maar gewoon je best. Van de 25.000 euro die je kunt winnen, kun je best een vliegticket kopen.” 

Helaas vliegt Luciano er echter vlak voor de finale uit, zodat hij met compleet lege handen naar huis moet...

Martien helpen en First & Last tot een groter succes maken? Schakel dan iedere vrijdag om 21.30 uur in op SBS6. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder