Britt Dekker en Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Britt Dekker en Martien Meiland

Martien Meiland en Britt Dekker worden nieuw tv-duo

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Wat goeeeed! Martien Meiland krijgt er een nieuwe Talpa-job bij en dat hoeft hij niet alleen te doen: z'n Wie van de 3-collega Britt Dekker doet ook mee!

Dat onthult Martien in de Metro. De info is nog een beetje schaars, maar gelukkig kan de oud-kasteelheer al wel iets verklappen!

Wat gaan Martien en Britt doen?

Britt, die ooit in ruil voor haar droompaard Talpa-programma's ging maken, en Martien schitteren ergens dit jaar weer samen in Wie van de 3. Ook doen ze dus samen een show: First or Last! Dit is een spelprogramma dat we nog niet eerder zagen op de Nederlandse tv. Nou, Martien, leg even uit wat dit voor show is. "Nou, kijk, weet je… deelnemers mogen niet als eerste of als laatste een opdracht beëindigen. Ze moeten bijvoorbeeld in dozen zitten. Voor wie er als eerste uit springt, of als laatste, is het au revoir!

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Meiland-madness

In 2021 moeten zure Meiland-haters nog veel meer hun best doen om de fam te vermijden. Maar voor de fans is het nu al een topjaar! Hoezo? Nou, naast een fonkelnieuw Chateau Meiland-seizoen over de wel/niet-verhuizing - "ik geloof vanaf maart ofzo" - gaan ook de Meiland-zusjes Montana en Maxime 'solo'. Ze presenteren Petit Chateau, waarin ze kinderkamers aanpakken van mensen die zich aanmelden.

Martien Meiland en Britt Dekker worden nieuw tv-duo

Nog meer Talpa-shows

Ook Gordon krijgt een nieuwe spelshow. Een hele hysterische! In The Cube kruipen deelnemers in een doorzichtige kubus en binnen een bepaalde tijd moeten ze allerlei opdrachten uitvoeren. “Ik werd voor The Cube gevraagd. Ik ben hier de uitgelezen persoon voor natuurlijk, haha”, lacht hij. Wanneer de show begint? “Ongetwijfeld op vrijdagavond, in 2023 ofzo, haha.

Lees verder