Mike en Martien Meiland in First and Last

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mike en Martien Meiland in First and Last

Martien Meiland 'flirt' in First & Last: 'Hoe zit het met jouw libido?'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Meid, wat een toestand! Zat quizmaster Martien Meiland gisteren te flirten met kandidaat Mike in First & Last? Zou zomaar kunnen als we de beelden zien. "Hoe zit het eigenlijk met jouw libido?"

Dat vroeg hij op een gegeven moment in zijn spelshow met Britt Dekker, terwijl hij een bordje met 'libido' vasthield - dus het kwam niet helemaal uit de lucht vallen. Mike begon een beetje zenuwachtig te lachen. Britt: "Wat is dit voor overgang?" Martien: "Nou, ik ben eigenlijk benieuwd."

'Gaan we samen plannen maken?'

Deze Mike speelde het spelletje gewoon mee. "Gaan we samen plannen maken anders?", lachte hij. "Plannen?", reageerde een verbaasde Martien. "Nee we gaan geen plannen maken." Nee hoor, voegde de Chateau Meiland-ster eraan toe, "het is allemaal een grapje".

Britt was er alleen nog niet klaar mee. "Je begint er zelf over... en dan kap je het weer af?" "Ja ik merk aan hem dat hij daar niet over wil praten", legde Martien uit. "En dat geeft helemaal niets hoor Mike!" Nou, hoe denkt Mike daar zelf over? Hij kent wel een paar "mooie plekjes" voor een date met Martien. "Picknicken, met mooi weer...

Martien heeft spijt

"Zie je het nou? Ik heb nu al spijt dat ik het gevraagd heb." Dat is karma, riep Britt, dan moet Martien maar niet zo leuk proberen te doen. "Vreselijk, dat moet ik helemaal niet doen, Britt. Ik ga weer veel te ver." Het totaal niet ongemakkelijke fragment kun je hieronder terugzien, en dan pak je meteen een aantal andere hoogtepunten mee:

Reacties op First & Last

De nieuwe spelshow op SBS6 scoort qua kijkcijfers aardig, al had Martien zelf op meer gehoopt. Dat er nog steeds veel mensen kijken, gisteren weer 629.000, zo onderzocht Stichting KijkOnderzoek, bewijst dat kijkers nog niet Meiland-moe zijn. Op twitter vinden we ook vrij veel positiviteit rondom dit gekke spel waarbij kandidaten niet als eerst of als laatste mogen eindigen.

First & Last is elke vrijdag om 21:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder