Angela de Jong vreest voor overkill Martien Meiland

Door Redactie
Martien Meiland uit Chateau Meiland en First and Last en Angela de Jong
© BrunoPress

Angela de Jong schoof onlangs aan bij de AD Media Podcast. Daar kwam onder meer First & Last ter sprake, de nieuwe spelshow van Martien Meiland en Britt Dekker. Maar volgens De Jong ligt overexposure op de loer voor de voormalige kasteelheer: “Je moet wel oppassen. Ik vind Martien heel leuk, maar als ik heel veel dit krijg te zien, dan denk ik ook ‘toedeledokie, Chateau Meiland!’

‘Flinterdun format’

Angela de Jong is dan ook niet enthousiast over de presentatierol van Martien Meiland en Britt Dekker. Volgens de columniste is First & Last in het Verenigd Koninkrijk een succes, omdat het programma gepresenteerd wordt door een scherpe presentator met humor. Maar in handen van Martien en Britt blijft daar volgens de Jong weinig van over: “Dan blijkt dat het format flinterdun is en dat je twee mensen hebt die er niet iets heel magisch van kunnen maken.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

‘Heel traag’

Tot overmaat van ramp vindt Angela de Jong het programma ook nog eens enorm saai: “Het was heel traag. Ik kon van alles en nog wat gaan doen en dan waren ze nog steeds met dezelfde dingen bezig.” Eerlijk is eerlijk, de spelshow voldeed ook nog niet helemaal aan de verwachtingen van de Chateau Meiland-ster. Maar dat had weer een hele andere reden!