First & Last, Martien Meiland en Britt Dekker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
First & Last, Martien Meiland en Britt Dekker

Martien Meiland laat zich van 'harde' kant zien in First & Last

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vergeet Irene Moors & Carlo Boszhard en Geer & Goor, want Britt Dekker en Martien Meiland staan te trappelen om hun spelshow First & Last te presenteren! Wie alleen denkt dat het lang leve de lol is, komt bedrogen uit.

Van de flamboyante tv-ster hoeven de kandidaten van First & Last geen empathie te verwachten... allesbehalve zelfs!

Keihard spel

In een vooruitblik van vanavond zien we dat Britt en Martien zich klaarmaken voor hun eerste repetitie. "Ik kreeg te horen dat we een beetje empathie moeten hebben met de verliezers", vertelt Britt aan haar collega. Maar die boodschap blijkt aan dovemansoren gericht. "Empathie? Nee, hoor helemaal niet. Moet je luisteren, ze zullen toch wel reiskostenvergoeding krijgen of zo? Of benzinegeld?" 

'Mij niet bellen'

Toch probeert Britt, die vorige week zo lief was om een kandidaat van We want more financieel bij te staan, haar collega over te halen. "Ja, maar de directeur van Talpa zei dat we dan echt een beetje medelijden moeten tonen." Komt niets van in, aldus Martien. "Oh nou, moet je luisteren... Nee hoor, directeur of niet, mij niet bellen." Maar hè 'onze' Martien een beetje kennende zal hij vast voorstellen om te "wijnen, wijnen, wijnen"... zelfs met een verliezer.

Flink geldbedrag

Wat Martien misschien niet beseft, is wat er op het spel staat: de persoon die het voor elkaar krijgt om in alle rondes geen eerste en geen laatste te worden, wint maximaal 25.000 euro! Dat komt bij lange na niet bij wat hij zelf op zijn bankrekening heeft staan, maar hé voor de gemiddelde Nederlander is het een flinke opsteker. Helemaal als ze alles uit de kast moeten halen om dit bedrag überhaupt binnen te slepen.

First & Last met Britt Dekker en Martien Meiland is vanavond om 21.20 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder