Britt Dekker, We Want More

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Britt Dekker, We Want More

Britt Dekker steelt de harten met gulle donatie

|
|

Laatste update:

Britt Dekker heeft opnieuw voor een hartverwarmend en emotioneel tv-fragment gezorgd. De presentatrice van We Want More deed de vriend van kandidate Cheyenne een opmerkelijk aanbod, ter waarde van 6500 euro!

Kandidate Cheyenne nam deel aan het zangprogramma, omdat ze het te winnen geldbedrag goed kon gebruiken. Niet direct voor haarzelf, maar voor haar vriend Stephan! Hij is vorig jaar geopereerd aan een hersentumor en heeft daardoor een behoorlijk litteken. Om deze te bedekken, heeft hij een haartransplantatie nodig.

Geen finaleplek voor Cheyenne

Maar helaas, Cheyenne wist met het onderstaande optreden nét niet genoeg te overtuigen. Hiermee ging haar kans op het geldbedrag in rook op... Tot Britt opeens opdook. "Het mooiste doel tot nu toe. Het kost 6.500, maar bij deze: ik ga 'm betalen", liet Britt met een glimlach van oor tot oor weten. Zowel Cheyenne als haar vriend vol emotie achterlatend.

Paard of geld?

De altijd goedgebekte André verstoort het emotionele moment kort. "Maar hé Britt, jij hebt toch geen geld? Jij hebt toch alleen een paard", zegt hij doelend op paard George die ze van 'ome' John kreeg"Ik heb een paard en de komende drie jaar werk ik voor geld, dus ik kan de haartransplantatie betalen", aldus Britt die inderdaad nog even bij SBS blijft. Ali voegt daar aan toe: "Ik vind dan wel dat het een pony moet worden." Ha-ha!

Bekijk hier het hartverwarmende moment!

Deze gulle donatie levert uiteraard wat prachtige reacties op. Lees ze hieronder!

We Want More is iedere zaterdag om 20.15 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Lees verder