Martien Meiland uit Chateau Meiland en First and Last

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland uit Chateau Meiland en First and Last

Martien Meiland hoopte op groter succes First & Last

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond ging First & Last van start op SBS6. In deze nieuwe spelshow moeten de kandidaten voorkomen dat ze als eerste óf als laatste eindigen na iedere ronde. De presentatie van First & Last is in handen van Britt Dekker en Martien Meiland. In een interview met het AD vertelde de realityster dat hij hoopte op 800.000 kijkers voor het nieuwe SBS-programma. Maar die aantallen werden nipt niet gehaald.

Bed and Breakfast

First & Last trok gisteravond gemiddeld 751.000 kijkers. Daarmee scoorde de spelshow een tiende plek in de Top 25 van populairste programma’s. De concurrentie was dan ook niet mals voor Martien Meiland en Britt Dekker. De vrijdagavond werd namelijk gedomineerd door de publieksfavorieten Bed and Breakfast (1.609.000 kijkers) en The Voice Kids (1.443.000 kijkers).

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Gordon

Voor Martien Meiland zal het misschien even slikken zijn; zijn realityserie Chateau Meiland trekt doorgaans minstens 1,5 miljoen kijkers. Toch hoeft de voormalige kasteelheer zich nergens voor te schamen. First & Last werd namelijk voorafgegaan door The Cube. Deze ambitieuze spelshow van Gordon slaagde er met slechts 368.000 kijkers niet in om een plekje in de Top 25 van gisteravond te bemachtigen. Dat Martien en Britt vervolgens ruim boven het avondgemiddelde scoren van SBS6 is dus een prima prestatie.

Lees verder