Martien Meiland kibbelt er op los in nieuwe beelden Chateau Meiland

Klussen, wijnen, kibbelen… Chateau Meiland start binnenkort alweer aan het achtste seizoen! De setting is een nieuwe bed en breakfast maar de ingrediënten blijven hetzelfde!

Chateau Meiland seizoen 8

Het nieuwe seizoen Chateau Meiland staat voor de deur, en Shownieuws had alvast een paar leuke beelden van de Meilandjes. Er werd geklust - en belangrijker - gekibbeld! Over verbouwingen maar ook over nieuwe ‘familieleden’.

Bed en breakfast Meiland

Op de beelden zien we de familie Meiland keihard klussen in één van de nieuwe villa’s van de SBS6-dynastie. Tijdens een autoritje zien we daarnaast dat Martien erg geïnteresseerd is in het kopen van een bed en breakfast met veertien slaapkamers. Als je het nieuws over Martien en Erica een beetje gevolgd hebt dan weet je dat het opknappen van dit gebouw een grote rol gaat spelen in het nieuwe seizoen.

Grote gok

De grappigste scène gaat over de aanschaf van een nieuwe hond. Martien is hier eigenlijk op tegen, omdat ze er al twee hebben én omdat de dieren de hele tijd op zijn tapijtje plassen. Erica maakt de pater familias flink belachelijk. “Je laat ze niet eens uit, je geeft ze ook geen eten!” De doodssteek komt van Maxime en Erica samen. “Je had niet eens door dat je kleedje ondergepist was! Je hebt een grote gok, maar hij werkt voor geen meter.”

De afgelopen maanden was het behoorlijk rustig rond de Meilandjes, behalve dat Montana en haar vriend Dirk uit elkaar gingen. We hoorden ook al dat de verbouwing van hun nieuwe bed en breakfast Code Rosé niet helemáál van een leien dakje ging.

Je ziet het nieuwe seizoen Chateau Meiland vanaf 27 februari op SBS 6, om 20.30 uur.