• Meiland
  • TV

Chateau Meiland: Montana en Dirk zijn uit elkaar

Montana Meiland, de dochter van Martien en Erica, is weer vrijgezel. Montana en haar vriend Dirk hebben besloten om na een relatie van acht jaar uit elkaar te gaan. Verrassend, want nog niet zo lang geleden werd er nog gesproken over een huwelijk tussen de twee!

Montana Meiland en Dirk

Op Instagram laten Montana en Dirk weten dat ze elkaar na een jarenlange relatie vaarwel zeggen. Montana: “We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief, maar gaan ieder ons eigen weg.”

Dirk, die in de populaire realitysoap Chateau Meiland af en toe voorbijkwam, vat het als volgt samen. “We houden van elkaar en blijven in ieder geval goede vrienden.”

Romantische bruiloft

Op het huwelijk van Maxime Meiland ving Montana het bruidsboeket, waarna de vraag gesteld of ze van plan was om met Dirk te trouwen. Erica en Martien dachten dat dit op een gegeven moment wel zou gebeuren, maar dat er nog wel een aantal jaar overheen zou gaan. Op dit moment lijkt nóg een Meiland-bruiloft voorlopig uitgesloten.

Waar was Dirk?

In de biografie van Erica Meiland vertelde ze dat Montana en Dirk eerder een relatiecrisis overleefden. Dirk vond dat Montana het huishouden wel kon gaan doen als hij afgestudeerd was. Hoewel deze ruzie blijkbaar werd opgelost, hebben de twee het samen toch niet gered. Oplettende kijkers vonden het ook al een beetje verdacht dat Dirk niet te zien was in Kerst met de Familie Meiland.

Nieuw seizoen Chateau Meiland

Montana en Dirk hebben aangegeven dat ze verder niet te veel woorden vuil willen maken aan hun ‘break up’. Misschien horen Meiland-fans er nog iets over in het nieuwe seizoen Chateau Meiland. Hierin starten Martien en Erica met het opknappen van een pension, genaamd Code Rosé. Je ziet de nieuwe avonturen van de familie Meiland vanaf 27 februari.