• SBS
  • Meiland

Dít is de startdatum van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland

Nog maar even voordat we weer kunnen wijnen, wijnen, wijnen! Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is dichterbij dan je denkt en zal snel te zien zijn op televisie. 

Door Lise Knipping
Chateau Meiland

Met een kerstspecial in het vooruitzicht, kunnen we ook alvast uitkijken naar de start van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. Vanaf maandag 27 februari zijn de nieuwe afleveringen te zien op SBS6. Nog maar eventjes geduld dus!

Pension

De familie Meiland is al een hele tijd chateau-loos, dus waar zullen de Meilandjes zich dan op richten in het nieuwe seizoen? We weten dat de familie een pension heeft gekocht in Noordwijk die er niet heel florissant uitziet. Met de kluskwaliteiten van het hilarische gezin moeten ze dit wel kunnen omtoveren tot een bescheiden kasteeltje. 

Kerst

Hoewel het nog niet helemaal zeker is of we het avontuur in Noordwijk gaan zien in het nieuwe seizoen, is dat zeker wel een aannemelijke optie. Wat wél vaststaat is dat de kerstspecial van Chateau Meiland het over een hele andere boeg gooit. Vorig jaar was de familie te vinden op de kerstmarkt in hun geliefde Frankrijk, maar nu gaat het gezin mee met een cruise

Kerst met de Familie Meiland is op 24 december 2022 om 20:00 uur te zien bij SBS6. Het nieuwe seizoen is vanaf 27 februari 2023 te zien op SBS6.