Erica en Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Erica en Martien Meiland
BN'ersMeilandTV

Kopers: 'Familie Meiland heeft Chateau Marillaux prachtig opgeknapt'

|
|

Laatste update:

De familie Meiland heeft Chateau Marillaux echt verkocht. De nieuwe eigenaren zijn dolgelukkig met hun nieuwe optrekje. Wat gaan ze ermee doen? En hoeveel hebben ze ervoor betaald?

In de vorige aflevering van Chateau Meiland zagen we de familie na ruim anderhalf jaar eindelijk afscheid nemen van hun Chateau Marillaux. We maakten ook kort kennis met de nieuwe eigenaren, Jan en Monique van Loon. Aan het AD vertelt het stel dat ze al langer iets wilden kopen in het buitenland. De vraagprijs van het Franse kasteel, dat voor ruim 1,2 miljoen euro te koop stond, was hen echter te hoog… Toen de prijs bleef dalen, sloegen ze echter toch toe! Hoeveel ze precies betaald hebben, laten ze echter in het midden. Dat schijnt echter zo rond de acht ton te zijn.

Chateau Meiland?

De Van Loons zijn erg blij met de koop van Chateau Marillaux: “De familie Meiland heeft het prachtig opgeknapt”, zo stellen ze. Het kasteel is alleen wel een beetje groot: “Dus we besloten het als B&B te verhuren.” Afgelopen zomer hebben ze al een beetje ‘geoefend’ met familie en vrienden. “Maar er kwamen ook heel veel nieuwsgierige Nederlanders en Belgen langs die het kasteel wilden zien en soms ook bleven overnachten.” Grappig genoeg hadden ze helemaal niet door dat Chateau Meiland zo’n bekend tv-programma is!

Chateau Meiland – dat laatst verlengd werd met een achtste seizoen – zie je elke maandag om 20:30 uur op SBS6. 

Lees verder