Montana Meiland en Dirk zaten in relatiecrisis

Door Robin Heerkens
Dirk en Montana Meiland

Erica Meiland strooit met juice in haar onlangs gedropte biografie 'De Motor Achter De Meilandjes'. Zo vertelt ze bijvoorbeeld dat dochter Montana en haar vriend Dirk - die altijd overkomen als een soort onbreekbaar Meiland-powerkoppel - ooit in een dikke relatiecrisis zaten...

Montana en Dirk Hoogstraten zijn al bijna zeven jaar samen, maar twee jaar geleden belandden ze in een relatiecrisis, aldus Erica. Een opmerking van Dirk viel schijnbaar volledig verkeerd bij Montana, die zelfs waarschuwde dat ze het zomaar uit zou kunnen maken. Wat een gezeik!

Relatiecrisis Montana en Dirk

Watskebeurt? Nou, het zat zo, volgens Erica: "Twee jaar geleden hadden Dirk en zij een soort crisis. Hij zei: 'Als ik afgestudeerd ben en werk heb, verdien ik meer dan jij en moet jij meer in het huishouden gaan doen'." Montana moest 'm vervolgens waarschuwen en zei: "'Dat gaat niet gebeuren, want ik werk ook keihard. Als jij dat echt vindt, dan maak ik het uit'.

Samenwonen én trouwen!

Gebeurde uiteráárd niet, want ze kwamen er gewoon uit. Erica is daar heel blij mee. Ze denkt dat er ook een bruiloft op komst is en misschien komen er zelfs nieuwe Meiland-kids. "Dirks moeder komt uit Polen, dus dat gaan ze twee keer doen. Ook in Polen. Ik hoop dat ze daarna kinderen willen." Montana bevestigt aan weekblad Story dat áls zij en Dirk gaan trouwen, ze dat ook in Polen doen. Eerst maar eens samenwonen, want Dirk en 'Montaan' wonen nog apart. Hoewel Montana ook last had van de oververhitte huizenmarkt, geeft ze de huizenstrijd nog niet op. En nee, ze gaat niet in Maxime's huidige huis wonen. "Vorige week hebben Dirk en ik een woning bezichtigd", laat ze Story weten. Klinkt goed! Euh, pardon, goeeeeeeed!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.