Jan in Love At First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jan in Love At First Sight
TV

Married At First Sight-Jan hoopt op ‘een verzorgd vrouwtje’

|
|

Laatste update:

Married At First Sight werd het laatste koppel voorgesteld: Birgitte en Jan. Jan weet dondersgoed wat hij zoekt in zijn toekomstige ‘vrouwtje’. Jammer genoeg zijn de kijkers niet enthousiast over de match…

Birgitte en Jan in Married At First Sight

Vandaag maakten we in Married At First Sight kennis met het laatste koppel dat blind met elkaar gaat trouwen: Birgitte en Jan. Beide deelnemers hebben hun leven lekker op orde. Hun levensfases zijn goed op elkaar afgestemd, zo legt de expert uit. Het enige dat nog ontbreekt, is een partner. Of een ‘vrouwtje’, zoals Jan zegt.

'Vrouwtje'

Jan is inmiddels twee jaar vrijgezel en dat begint hem op te breken. Hij is moe van het alleen zijn. “Ik vind het fijn om thuis te komen en een vrouwtje te hebben om leuke dingen te doen: lekker uit eten, terrasje pakken. Gewoon gezellig samen. Alleen is maar alleen”, zo vertelt hij. “Ik houd ervan er verzorgd uit te zien en dat hoop ik ook van een vrouwtje.” Veel kijkers krijgen instant jeuk van het woord ‘vrouwtje’. Ook twijfelen ze nu al aan de match tussen Birgitte en Jan. Kijk maar:

Gelukkig was er ook leuk nieuws in MAFS! Maurice mocht na zijn gefaalde huwelijk en die heftige confrontatie met Arjan namelijk op date met drie nieuwe mannen. De eerste van die dates was vanavond te zien. Hier lees je er alles over.

Married At First Sight zie je elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Lees verder