• Married at First Sight

Married At First Sight-confrontatie Arjan en Maurice: ‘Niet acceptabel’

Arjan en Maurice

Vanavond was de confrontatie tussen Arjan en Maurice in Married At First Sight te zien. Arjan legt uit waarom hij uit het experiment stapte, maar dat is voor Maurice niet voldoende: “Ik heb het niet eens kunnen laten zien.

'Die kans heb je het nooit gegeven'

Arjan besloot het Married At First Sight-experiment al na de huwelijksnacht stop te zetten – tot groot ongenoegen van veel kijkers. Vanavond was te zien hoe het huwelijk officieel ten einde kwam. De experts nodigden Arjan en Maurice uit voor een gesprek. Presentator Carlo Boszhard vraagt Arjan waar het mis is gegaan. Arjan legt uit: “Ik zie [Maurice] meer als een broer. Ik voel daar verder die aantrekkingskracht niet in.” Seksuoloog Eveline neemt daar echter geen genoegen mee: “Het is niet onderzocht. Voor hetzelfde geld is Maurice heel anders en totaal geen broertype. Die kans heb je het nooit gegeven.

MAFS: Arjan en Maurice gaan scheiden

Arjan meent dat hij niet anders kon: hij moest wel naar zijn paniekaanvallen luisteren. Eveline benadrukt dat hij ook daarna nog had kunnen besluiten om toch op huwelijksreis te gaan. Ook Maurice vindt de verklaring niet voldoende: “Dan nog was je erin gestapt vanaf de trouwdag als vrienden. En heel eerlijk: dat vind ik in dit experiment niet acceptabel. Niet naar mezelf toe, want ik was niet op zoek naar vrienden. Nu zit ik hier vroegtijdig op een bank om iets af te ronden. Dat is toch het doel van het experiment niet? Ik heb het niet eens kunnen laten zien.

Arjan en Maurice doen beide hun trouwringen af… Maar gelukkig is er ook goed nieuws van Maurice! Er staan drie mannen te trappelen om met hem op date te gaanHoe de eerste date verlopen is, lees je hier.

Married At First Sight zie je elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.