Alsnog liefdesgeluk voor Maurice uit Married at First Sight?

Married at first sight

Na de liefdesdeceptie die Arjan heet, kwamen de Married at First Sight-experts met goed nieuws voor deelnemer Maurice: hij mag ondanks de breuk nog een keer het experiment in en gaat drie mannen leren kennen. In de nieuwste MAFS-aflevering zagen we de eerste, veelbelovende date met man één.

 

Let op: dit artikel bevat spoilers voor de nieuwste aflevering van Married at First Sight, die volgende week pas op tv komt, maar nu al op Videoland staat.

"Ik ben toe aan het nieuwe sprankelmoment. Het is niet lekker verlopen tussen mij en Arjan", zei Maurice met gevoel voor understatement. De 37-jarige Patrick uit Vlissingen is de eerste van drie mannen die met 'm op date mag. Misschien kan hij daarna wel verder het experiment in! Voor de eerste date stond meteen iets extreems op de planning: parachutespringen, door Patrick bedacht. Die letterlijke sprong in het diepe viel erg goed bij Maurice.

Married at first sight
© Videoland

Sprong in het diepe

De mannen sprongen uit het vliegtuig en dat ging allemaal zonder problemen. Daarna deden ze een drankje om elkaar beter te leren kennen. "Ik voel me aangetrokken tot Maurice", vertelde Patrick toen Maurice er even niet bij was. "Hij heeft iets in z'n ogen waar je naar wilt blijven kijken. Hij straalt heel veel rust uit. Ik voel me super op mijn gemak bij hem."

 

Maurice over Patrick

Andersom zit het ook wel goed. "Ik snap wel waarom zij tot deze match zijn gekomen", aldus Maurice. "Ik zie de match en ik voel hem ook vooral." Wat Maurice betreft zit een vervolgdate er zéker in.

MAFS
© Videoland

En nu?

Dit is nu al een véél betere match dan met Arjan, al is dat ook niet zo moeilijk. De komende weken zien we de dates met de andere twee mannen, maar déze date, die we meer dan geslaagd kunnen noemen, belooft veel goeds voor Maurice: zal hij dan toch het liefdesgeluk vinden?

 

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.