Arjan doet schokkende onthulling in Married at First Sight

Arjan en Maurice in Married at First Sight

Eigenlijk heeft Married at First Sight-deelnemer Arjan stiekem al verklapt dat zijn huwelijk met Maurice niet gaat slagen. In de allernieuwste MAFS-aflevering blijkt ook weer dat hun prille huwelijk eigenlijk op het randje van scheiding hangt...

Let op: dit artikel bevat spoilers voor de Married at First Sight-aflevering die nu al op Videoland staat, maar volgende week pas op RTL 4 komt.

Arjan zit thuis in zak en as, bijkomend van de huwelijksnacht met Maurice. Hij heeft inmiddels al twee paniekaanvallen achter de rug. Hij merkte zelfs fysieke weerstand tegenover Maurice, vertelt hij aan presentator Carlo Boszhard, die verhaal komt halen. Ziet Arjan het nog wel zitten om op huwelijksreis te gaan naar Porto? De Veronica Superguide-lezers waren eerder al duidelijk: de heren zijn volgens hen geen droommatch.

'Wat is daarop uw antwoord?'

De wetenschappelijke klik die de MAFS-experts in de heren zagen, ziet de deelnemer zelf totaal niet, legt hij uit aan Carlo. "Ik herken het 100% niet." Hij benadrukt dat het een gevoelskwestie is. Het heeft niets te maken met Maurice persoonlijk - hij vindt 'm bijvoorbeeld wel een knappe man. Maar die weerstand voelde Arjan eigenlijk al toen hij voor het eerst de trouwzaal binnenkwam en zijn hubby in de ogen keek. Dan volgt er een schokkende onthulling. "Ik had bijna nee gezegd."

Arjan doet schokkende onthulling in Married at First Sight

Toch geen nee gezegd

Uiteindelijk zei Arjan toch 'ja' omdat hij het oneerlijk vond tegenover Maurice om meteen nee te zeggen. Carlo brengt in dat Arjan tijdens de trouwerij vrij vrolijk oogde en dat hij iedereen in de zaal niet het gevoel gaf dat-ie in een totale mismatch was beland. "Ik zal niet zeggen dat ik acteerde, maar ik heb wel al mijn positiviteit eruit moeten halen om het tot een goed eind te brengen", reageert hij. "Ik was he-le-maal kapot om zes uur."

De deur is dicht

"Er moet wel iets zijn. Je moet wel een verbinding voelen. En dat voel ik gewoon totaal niet", gaat hij verder. Er is gewoon geen match, zelfs geen begin van een match, en dat voelt Arjan letterlijk in zijn lichaam. Nu zit hij met een groot dilemma. Wat vindt hij belangrijker? "Dat ik hem een kans geef of dat ik daar in Porto weer een paniekaanval krijg die nog heftiger is?"

We eindigen met een héle dikke cliffhanger: Maurice zit moederziel alleen in Porto en wacht op het verlossende belletje van zijn man - komt die naar hem toe of blijft de deur definitief dicht? Nou, euh... het antwoord lijkt ons duidelijk!

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.