'Deze MAFS-koppels zijn gescheiden' (en déze zijn nog getrouwd)

Net voor het spannende einde van het seizoen rijst de vraag: welke Married at First Sight-koppels overleefden het wetenschappelijk experiment en wie gooiden de trouwringen bij het grofvuil? De lezers van Veronica Superguide velden een keihard oordeel over de slagingskansen van de MAFS-huwelijken!

Door Robin Heerkens
Married at First Sight 2023

De lezers en volgers van Veronica Superguide zien het hier en daar vrij somber in. Volgens hen blijft zeker niet elk stel bij elkaar. En dat is natuurlijk niet gek als je kijkt hoeveel MAFS-matches nog steeds getrouwd zijn (die kun je namelijk op één hand tellen). Er kwamen heel veel reacties binnen toen we jullie vroegen of Loes en Wichian, Richelle en Maarten, Patricia en Stephan, François en Wilfred, Laura en Cathalijne én Paula en Remco nog steeds een getrouwd stel vormen (of niet).

Dit is jullie oordeel

Loes en Wichian

Loes en Wichian Married at First Sight
© Veronica Superguide/Nander de Wijk/NT Visuals

Hoewel een grote groep van onze lezers zéker vertrouwen heeft in de slagingskansen van het huwelijk van Loes en Wichian, denkt een duidelijke meerderheid tóch dat deze MAFS-kandidaten niet getrouwd blijven.

Stephan en Patricia

Stephan en Patricia MAFS
© Veronica Superguide/Nander de Wijk/NT Visuals

Het Married at First Sight-bonuskoppel Patricia en Stephan werd snel ingevlogen na het Martijn en Nicole-fiasco. Hoe zien jullie hun slagingskansen? Nou, niet zo heel rooskleurig. Eigenlijk scoren ze hetzelfde als Loes en Wichian, oftewel: een flinke meerderheid ziet dit huwelijk stranden.

Laura en Cathalijne

Laura en Cathalijne
© Veronica Superguide/Nander de Wijk/NT Visuals

Laura en Cathalijne gaan érg lekker. Zó lekker zelfs, dat een vrij fors deel van de stemmers (72%) niet twijfelt en denk dat deze twee nog altijd hoteldebotel zijn. Een kleiner deel (28%) ziet het somber in en mikt op een scheiding.

Maarten en Richelle

Maarten en Richelle in Married at First Sight
© Veronica Superguide/Nander de Wijk/NT Visuals

Ook bij Maarten en Richelle zien we een héle hoopvolle uitslag. Hoewel een klein deel van onze stemmers dan toch voor scheiding gaat, zet veruit de grootste groep toch in op een goede afloop. 'Maarten en Richelle blijven getrouwd' wint met overmacht (75%).

Paula en Remco

Remco en Paula in Married at First Sight
© Veronica Superguide/Nander de Wijk/NT Visuals

We hadden er voor de zekerheid alvast een knipoog bij gezet want we weten natuurlijk ook dat dit niets meer gaat worden. Maar, eh... Ai. Remco en Paula krijgen een wel heel dubieuze eer van jullie: maar liefst 88% van de stemmers gaat voor niet meer getrouwd. Geen enkel ander koppel behaalde zo'n hoog percentage. Een klein deel ziet het nog wel goedkomen, al is de uitslag uiteraard al overduidelijk...

Wilfred en François

Wilfred en François in Married at First Sight
© Veronica Superguide/Nander de Wijk/NT Visuals

De sfeer sloeg helemaal om bij François en Wilfred, zo weten we inmiddels. En dat zie je duidelijk terug in jullie voorspellingen. Veruit het grootste deel van de stemmers (66%) denkt dat het niets meer gaat worden tussen de mannen die nog zó goed begonnen aan hun MAFS-avontuur.

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan via Videoland.