Marga Bult weer aan de slag in de zorg

Veronica Superguide logo
Marga Bult weer aan de slag in de zorg

Marga Bult weer aan de slag in de zorg

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Over de coronacrisis wordt veel gepraat, maar sommige BN’ers dóén er ook echt wat aan. Songfestivaldiva en presentatrice Marga Bult pakt tijdelijk haar oude baan als verzorgster weer op!

Nu de showbizz even op zijn gat ligt weten BN’ers en celebs het ook even niet meer. Sommigen beginnen spontaan onzin uit te kramen, terwijl anderen goedbedoelde pogingen doen om de stemming te verbeteren (althans, daar gaan we van uit). Presentatrice en zangeres Marga Bult steekt echter de handen uit haar mouwen: ze gaat aan de slag als verpleegster!

Naast een succesvolle zangcarrière en televisiewerk bleef Marga Bult lange tijd actief als verpleegster. Nu de gezondheidszorg zwaar belast wordt door het coronavirus heeft de Oisterwijkse zich snel bij laten scholen en verzorgt ze binnenkort weer patiënten. Noord-Brabant wordt momenteel het zwaarst getroffen door het coronavirus en alle hulp is welkom.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Het komt de zangeres op veel positieve en dankbare reacties te staan!

Bult blijft dus absoluut niet aan de zijlijn staan kijken: vanaf vandaag is ze aan het werk in Uden, dat echt een brandhaard is wat het virus betreft.

Marga Bult

Marga Bult werd in 1987 vijfde bij het Eurovisie Songfestival, met het nummer Rechtop In De Wind. Daarnaast was ze panellid bij o.a. Zeg ’t Maar en Zo Vader, Zo Zoon.

Eind vorig jaar kwam Bult nog even in het nieuws vanwege een aanvarinkje met Humberto Tan. Bult vond Tan een prima presentator voor het Eurovisie Songfestival, maar lichtte dat op een nogal… onhandige manier toe.

Lees verder