Make Up Your Mind: Dit waren de BN’ers achter de dragqueens

dolly detox make up your mind

In Make Up Your Mind werden zojuist zeven bekende Nederlandse mannen omgetoverd tot dragqueens. Wij vertellen je graag welke BN'ers meededen aan het RTL-programma!

Make Up Your Mind met mannelijke BN’ers

De mannelijke BN’ers in Make Up Your Mind moesten een vakjury, bestaande uit professionele dragqueens, overtuigen van hun kunnen. Kandidaten die faalden bij het playbacken en er niets van bakten op de catwalk werden één voor één naar huis gestuurd. Maar niet voordat het panel (Fred van Leer, Nikkie de Jager Edsilia Rombley en de flabbergasted Ruben Nicolai) de kans kregen om te raden wie er schuilging achter de make-up!

Dit waren de dragqueens 

Dat raden van de identiteit van de dragqueens bleek in sommige gevallen nog niet mee te vallen… Wij vertellen je graag wie er meededen aan Make Up Your Mind. Dit waren de deelnemende BN’ers:

  • Wolter Kroes als Miss Contessa
  • Domien Verschuuren als The Mean Queen
  • Dominic Seldis als GG String
  • Tygo Gernandt als Lady Garga
  • Barry Stevens als Britney Royale
  • Jim Bakkum alsDolly Detox

En dan nog de winnaar. De beste dragqueen van de avond was Barry Atsma als Bobbi Bambam. Barry kreeg de prijs overhandigd door Emmi Beautycase, een achtste dragqueen... En dat bleek niemand minder dan Peter R. de Vries te zijn!

make up your mind bners dragqueens deelnemers
make up your mind bners dragqueens deelnemers
Make Up Your Mind: Dit waren de BN’ers achter de dragqueens

Voor zover bekend is Make Up Your Mind een eenmalige uitzending. Maar goed, nu het programma de hele wereld overgaat, sluiten wij een paar extra uitzendingen niet uit.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.