Make Up Your Mind met onder meer Carlo Boszhard, Nikkie de Jager en Ruben Nicolai

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Make Up Your Mind met onder meer Carlo Boszhard, Nikkie de Jager en Ruben Nicolai

Eerste beelden Make Up Your Mind: Ruben Nicolai staat met mond vol tanden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het nieuwe dragprogramma Make Up Your Mind belooft nu al een wereldwijde hit te worden. De eerste beelden tonen alvast een hilarisch moment tussen juryleden Ruben Nicolai en Fred van Leer.

In een kort voorproefje van de show waarin mannelijke BN’ers onherkenbaar zijn als dragqueen, stelt Ruben een pikante vraag. “Hoe heet dat als je dus je uh je…”  Terwijl de presentator van LEGO Masters nog naar de juiste beschrijving zocht, wist Fred van Leer het antwoord al. “Tucken!

Stomverbaasd

Ruben is stomverbaasd dat Fred precies wist wat hij bedoelde. “Hoe wist jij dat?” Fred legt uit dat de handgebaren van Ruben maar op één ding kunnen wijzen. Voor de kijker die niet weet wat de mannen bedoelen, legt Carlo Boszhard het nog even uit. “Het is het naar achteren zetten van … alles.

‘Tucken’

Fred vindt dat het ‘tucken’ enorm goed is gelukt bij de dragqueen in kwestie, waarop de nog onbekende BN’er zich omdraait om te tonen hoe ver hij kan tucken. De jury barst in lachen uit en Fred maakt meteen plannen. “Dan ga je mee naar huis vanavond schat.

Make Up Your Mind is zaterdag 15 mei om 21:30 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder