TV-show Make Up Your Mind gaat nu al de wereld over!

Door Redactie
Make Up Your Mind rtl dragqueens jury

Het veelbelovende programma Make Up Your Mind is nog niet eens op tv geweest, maar een hit lijkt aanstaande. Dat laat medebedenker Carlo Boszhard weten aan Televizier. 

The Masked Singer met een twist

Make Up Your Mind doet qua opzet direct denken aan The Masked Singer. Vergeet de apenpakjes, oliebollenkostuums of muizenpoten, want deze keer laten zeven mannelijke BN'er zich omtoveren tot ware dragqueens. Aan de hand van hun playbackkunsten en catwalkmoves moet het panel, bestaande uit Fred van Leer, Nikkie de Jager, Edsilia Rombley en Ruben Nicolai, raden wie erachter de lagen make-up, torenhoge hakken en knotsgekke outfits schuilgaan. Lees er hier alles over.

Succesvol in binnen- en buitenland

De eenmalige uitzending moet nog op de buis komen, maar voor Carlo en zijn vriend Herald die het programma bedacht, kan het niet meer stuk. "Mijn vriend Herald krijgt telefoon uit Frankrijk, Duitsland, Amerika en andere landen. Ze willen graag het format van ons kopen. Het geeft ons vleugels en de bevestiging dat we aan iets bijzonders werken", schrijft Carlo deze week in een column. Alles wordt dan ook uit de kast getrokken. "Licht, camera's, iedereen voelt dat dit een bijzonder programma kan gaan worden." 

Kijkcijferknaller?

Toch blijft de vraag: weet dit programma straks ook miljoenen kijkers te trekken? Voor Carlo maakt het geen groot verschil; hij is blij dat hij dit heeft mogen doen. "Het oordeel laat ik altijd aan het publiek over. Dat komt pas na zaterdag 15 mei als Make Up Your Mind is uitgezonden, maar het was voor mij alvast een van de mooiste dagen uit mijn leven." 

Make Up Your Mind is op 15 mei om 21:30 uur te zien bij RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.