GTST, veranderingen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
GTST, veranderingen

Make-over GTST: verlaten deze karakters Meerdijk?

|
|

Laatste update:

De makers van Goede Tijden, Slechte Tijden zitten niet stil. Eerder werden Britt Scholte en Floris Bosma al ingeruild voor een hele nieuwe soapfamilie, maar nu lijken er - op basis van de nieuwe leader - meer veranderingen in aantocht. 

Aanstaande maandag doet de nieuwe familie met de teruggekeerde Julian Verduyn zijn intrede in GTST en dat gaat gepaard met nog meer veranderingen. Zo blijkt uit de afleveringen, die al op Videoland te zien zijn.

De leader

Eén van die dingen is dat de welbekende leader voortaan slechts vijf seconden duurt. Waar voorheen alle personages in duo's voorbijkwamen, moet de kijker het nu doen met een overzicht van alle karakters. Wat opvalt, is dat niet alle karakters daarin te zien zijn. Inmiddels is al duidelijk dat het doek voor Lone van Roosendaal, die de rol van Billy de Palma vertolkt, is gevallen. Haar personage verlaat, dermate teleurgesteld, op 2 januari de soap.

Geen vaste waarden

Maar ook Bobby Zwanenberg, gespeeld door Rein van Duivenboden en Opa Henk, gespeeld door Johnny Kraaijkamp jr. zijn niet te zien in de leader. Wij hadden nog zo gehoopt dat die laatste GTST weer uit het slop kon trekken, maar zijn rol lijkt geen vast karakter te worden in de langstlopende serie van Nederland. Daarentegen is de rol van Puck Odolphy (Annefleur van den Berg), die nog niet echt een goede verhaallijn heeft gekregen, wel blijvend.

Lees verder