• Married at First Sight
  • RTL
  • TV

MAFS-kijkers vrezen voor Remco en Paula na ‘kille’ bruiloft

Het was weer een bewogen Married At First Sight-aflevering! Veel kijkers raken niet uitgepraat over Remco en Paula, die elkaar vandaag het jawoord gaven. Helaas zijn deze kijkers allesbehalve hoopvol…

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen. 

paula remco married at first sight mafs kus wang

Na een behoorlijk ongemakkelijk... vraaggesprekje tussen Remco en zijn aanstaande schoonmoeder, Nella, was het vanavond in Married At First Sight eindelijk tijd voor de bruiloft van Remco en Paula – die je trouwens van dit andere tv-programma kunt kennen. Zouden de vonken, na het eerste ongemakkelijke contact van vorige week, toch nog over springen? Helaas vinden veel kijkers de sfeer tussen het stel nogal kil…

Geen kus?

Wanneer de trouwambtenaar de huwelijksceremonie tussen Remco en Paula voltrekt, valt het veel kijkers op dat Paula helemaal naar de andere kant van het bankje leunt, zo ver mogelijk bij Remco vandaag, zo lijkt wel. Ook wordt er druk gesproken over het feit dat Paula en Remco elkaar nog geen kus op de mond geven, niet tijdens de ceremonie en niet tijdens de fotoshoot. De conclusie: het wordt niks tussen het stel.

Tekst gaat verder onder de Tweets.

Of de kijkers gelijk krijgen, zal de komende weken blijken! Maar goed, Remco en Paula hebben het in ieder geval gezelliger dan Nicole en Martijn. Bij dat laatste stel kwam de toch al lichtelijk ontvlambare situatie vanavond echt tot ontploffing. En nee, daar waren helaas weer geen camera's bij.

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Een aflevering vooruitkijken doe je op Videoland.