Hierdoor werd de autoruzie van MAFS-stel Nicole en Martijn niet uitgezonden

Nicole en Martijn, het getrouwde stel from hell, belandde gister in hun heftigste ruzie tot nu toe. Toch werd het beruchte handremconflict, tot verbazing van de kijkers, niet uitgezonden. In RTL Boulevard legt een Married At First Sight-expert uit waarom.

Martijn en Nicole

Het stel (wiens match zo’n vergissing lijkt dat je je afvraagt of ze door een liefdesexpert of door een dronken kleuter zijn gekoppeld) bereikte gister een dieptepunt. Na een bezoek aan een Italiaans dorpje kregen de twee het in de auto met elkaar aan de stok. Toen Martijn begon te schreeuwen, besloot Nicole aan de handrem te trekken en midden op de weg uit te stappen. 

Te heftig

Wat de kijkers verbaasde, was dat de bewuste ruzie in de uitzending niet te zien was. Zou dat komen doordat het te heftig was? Volgens MAFS-expert Patrick van Veen is dat niet het geval. Volgens hem is het conflict simpelweg niet vastgelegd omdat er geen GoPro’s in de auto hingen. “Mensen denken soms dat we 24 uur per dag een camera op zo’n koppel hebben en dat ze voortdurend gezenderd zijn, maar dat zijn ze niet.” 

Beelden buiten

Waarom er wel opeens camera’s waren toen Nicole eenmaal was uitgestapt, heeft er volgens Patrick mee te maken dat de cameraman mee was gegaan naar het dorpje om ze daar te volgen. Hij reed daarom achter ze aan terug naar het hotel en begon meteen te filmen toen hij Nicole uit de auto zag stappen.

Aran twijfelt

Aran Bade twijfelt in de RTL Boulevard-studio over het waarheidsgehalte van Patricks uitleg. Volgens hem zie je de GoPro’s gewoon in de auto zitten. Hij denkt dat het uitzenden van het conflict mogelijk schadelijk zou kunnen zijn voor RTL of het koppel zelf.  

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Een aflevering vooruitkijken doe je op Videoland.

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.