MAFS-kijkers klaar met Martijn: ‘wat een kleuter’

Ibizalovers Martijn en Nicole zijn nu al het meest besproken Married At First Sight-koppel van dit seizoen. Dit keer was het vooral Martijn die voor nogal wat irritatie zorgde.

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen. 

Martijn

Het kibbelende stel, voor wie het eerder Married at Second Sight was, maakt al vanaf het begin de tongen los. Wanneer Martijn deze aflevering laat weten zich ‘gekleineerd’ te voelen door Nicole, schiet dit bij de kijker in het verkeerde keelgat.

'Stel je niet aan'

De Brabander vindt dat Nicole hem teveel ‘terechtwijst’. Zo zei Nicole ‘stel je niet aan’ toen Martijn aangaf het zwembadwater ijskoud te vinden. Ook zou hij het maar matig vinden dat niet hij, maar Nicole in de auto mocht rijden. Een man die naast een vrouw moet zitten tijdens het autorijden, niks voor hem!

Oude koe

Wanneer hij deze zorgen uit bij Nicole ontaardt hun gesprek in een discussie ohne ende. Het koppel bewijst dat je een oude koe niet alleen uit de sloot kunt halen, je kunt hem ook weer terug gooien, in de modder laten marineren en vervolgens weer aan land trekken. De ‘wie mag er autorijden?’ en ‘stel je niet aan’ ruzie bleef nog tot het einde van de aflevering dooretteren.

Hij wil een groupie

Ondanks dat Martijn het gekibbel ‘juist leuk' vindt, lijken de kijkers er minder van te genieten. "Hij wil een groupie, geen vrouw”, zegt een kijker. Anderen vinden dat Martijn niet goed kan ‘incasseren’ en de schuld wel heel makkelijk bij Nicole legt. 

#TeamMartijn vs #TeamNicole

Martijn en Nicole blijken nogal een splijtzwam te zijn voor de Nederlandse samenleving. Op Twitter is er al een #TeamMartijn en een #TeamNicole verschenen. De meeste kijkers lopen overigens voor beiden niet bepaald warm. Een noemt Martijn een ‘verongelijkte macho’ en Nicole een ‘verongelijkte puber’.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.