Huwelijk MAFS-Martijn en Nicole klapt: ‘Fijne reis naar huis’

Vorige week zagen we de eerste barstjes al ontstaan in het huwelijk van Martijn en Nicole. Helaas blijkt vandaag dat een lijmpoging er niet in zit. Sterker nog: de ruzie loopt alleen nóg maar verder op!

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen. 

martijn nicole married at first sight mafs 2023
© RTL 4

Al in de ochtend blijkt dat Martijn en Nicole hun ruzie allesbehalve uitgesproken hebben. Toch besluit het stel samen te gaan lunchen. Uiteraard kruipt Martijn – die het flink te verduren krijgt van Married At First Sight-kijkers – achter het stuur. Nicole doet vervolgens haar best om een praatje en wat grapjes te maken, maar er kan geen vriendelijk woord af bij Martijn. En dat was nog maar het begin. Op de terugweg explodeert de boel…

'Niet mijn match'

We zien Nicole op de autoweg lopen. Ze vertelt hoe ze na een opmerking van Martijn aan de handrem heeft getrokken en is uitgestapt: “We reden naar huis en toen zei-ie out of the blue ineens van: ‘Joh, het is toch allang duidelijk: je bent sowieso per definitie niet mijn match.’ (…) En toen begon-ie zo hard te schreeuwen, dat ik zei: ‘Ik wil niet meer bij jou in de auto zitten.’” Martijn geeft later toe dat hij vindt dat Nicole inderdaad niet bij hem past. En omdat ze op huwelijksreis zijn om dat uit te zoeken, vond hij dat hij zich maar beter meteen kon uitspreken.

Welles-nietesspelletje

Eenmaal terug in het hotel herhaalt Nicole dat ze geen idee heeft wat er nou precies mis is gegaan. “Eigenlijk heeft meneer vanochtend al besloten: ‘We zijn geen match.’ Dus deze hele dag heeft eigenlijk helemaal geen zin gehad.” Nicole geeft aan ‘enorm gekwetst’ te zijn, ze is al maanden bezig met Married At First Sight: “Zoveel gesprekken gehad, zoveel goede hoop.” Martijn besluit vervolgens toch nog uit de doeken te doen waar het volgens hem misging. Hij benoemt onder meer het koude zwembadwater en de ‘ouderwetse zonnebrand’. De situatie dreigt volgens hem echter uit te monden in een welles-nietesspelletje en daar bedankt hij voor…

Zijn Martijn en Nicole nog te redden?

Gelukkig heeft Nicole daar ook geen zin in: “Weet je, ik ga hier weg”, zegt ze terwijl ze de deur uitloopt. "Ik wens jou een hele fijne reis naar huis.” Het lijkt er vervolgens daadwerkelijk op dat Martijn – die volgens sommigen vooral bezig is met zijn imago – zijn spullen pakt… Maar dan komt gedragsbioloog Patrick van Veen aangelopen. Kan hij het huwelijk nog redden? Of is Nicole echt te pittig voor MartijnEn hoe zit dat met die verwarrende Instagram-post?

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Een aflevering vooruitkijken doe je op Videoland.