RTL komt met reactie na incident tussen Nicole en Martijn in Married at First Sight

Het liep gisteren hélemaal uit de hand met Nicole en Martijn in Married at First Sight. Hun ruzie liep zó hoog op, dat Nicole op een gegeven moment, op een of andere Italiaanse autoweg, aan de handrem trok. RTL laat nu ook van zich horen en komt met een reactie op de ontspoorde situatie.

Martijn en Nicole in Married at First Sight

Steeds wanneer je denkt dat het niet nog heftiger kan tussen Martijn en Nicole, verbazen de gematchte én getrouwde Married at First Sight-kandidaten ons. Gisteren bereikten ze een voorlopig kookpunt: Nicole kon het naar eigen zeggen even niet meer aan toen Martijn volgens haar in de auto begon te schreeuwen en zei dat het toch geen match zou worden. Ze trok aan de handrem. Dit MAFS-moment zat tot ergernis van kijkers niet in de uitzending. Het tekent de heftigheid van deze hele situatie dat zender RTL ook geschrokken is, zo vertelt een woordvoerder aan het AD.

Reactie RTL

"Wij zijn geschrokken van wat er is gebeurd en hebben uiteraard na het incident uitgebreid over de situatie gesproken, zowel met Nicole als met Martijn", legt de woordvoerder uit. "Ook hebben zij beiden excuus naar elkaar gemaakt."

Hoe nu verder met Martijn en Nicole?

Hoe het nu in hemelsnaam verder moet met deze twee? We hebben geen idee, al is expert Patrick inmiddels ter plaatse om de boel te sussen. Of die lijmpoging gaat lukken, zien we in de nieuwe Married at First Sight-aflevering van vanavond (die nu al op Videoland staat!).

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Een aflevering vooruitkijken doe je op Videoland.

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.