Married At First Sight-kijkers verbolgen: ‘Waarom is dat niet uitgezonden?’

Veel Married At First Sight-kijkers snappen niet waarom bepaalde beelden niet uitgezonden worden. We weten immers dat er wel degelijk camera’s aanwezig waren. En dat roept vragen op…

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen. 

martijn nicole married at first sight mafs 2023 auto

De ruzie tussen Married At First Sight-deelnemers Nicole en Martijn liep vanavond nog verder op. Na de botsing in het zwembad besloot het stel toch samen te gaan lunchen. Het werd niet echt gezellig… Toch hadden we niet verwacht dat de bom op de weg terug compleet zou barsten! Naar verluidt maakte Martijn Nicole duidelijk dat het geen match zou worden, waarna zij aan de handrem trok en midden op de weg uitstapte.

'De uitbarsting zien we niet?'

Dat is in ieder geval wat ons verteld wordt. We hebben de beelden van de ruzie in de auto echter niet gezien. En dat vinden Married At First Sight-kijkers op zijn zachtst gezegd frappant! Er hangen toch camera’s in die auto? Tijdens de heenreis zijn er zelfs nog opnames gemaakt? Hoezo krijgen we deze uitbarsting dan niet te zien? Kijkers hopen dat de beelden alsnog uitgezonden worden.

MAFS-Nicole en Martijn

Hoe het verdergaat tussen Martijn en Nicole is morgen in Married At First Sight te zien. We zagen het stel vanavond in ieder geval al in gesprek met gedragsbioloog Patrick van Veen. Kan hij het huwelijk nog redden? Of is Nicole echt te pittig voor Martijn? En wordt die verwarrende Instagram-post dan toch verklaard?

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Een aflevering vooruitkijken doe je op Videoland.