MAFS-Nicole verliest geduld met Martijn: ‘Ben serieus woedend’

De dag begon veelbelovend voor Married At First Sight-deelnemers Nicole en Martijn. Helaas eindigt het in tra- euh… een glas wijn in iemands gezicht!

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen. 

martijn married at first sight mafs eten wijn Nicole
© RTL 4

De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Na een aantal aanvaringen, die uiteindelijk leidden tot deze climax, besluiten Married At First Sight-deelnemers Martijn en Nicole hun huwelijk toch nog eens kans te geven. Het stel wil elkaar toch nog wat beter leren kennen. Aan het ontbijt is er nog geen vuiltje aan de lucht, en ook het karten en het borrelen zijn wonderbaarlijk genoeg hartstikke gezellig, maar tijdens het diner gaat het toch weer mis…

Wijndouche voor Martijn

Al tijdens het voorgerecht vertrekt Nicole naar haar kamer. Ze blijkt Martijn een glas wijn in zijn gezicht gegooid te hebben, nadat hij een opmerking maakte over haar manier van autorijden. Helaas zijn er weer geen beelden, zodat we het moeten doen met de uitleg van het stel: “Op dit moment ben ik eigenlijk echt serieus woedend”, zo stelt Nicole. “Hij heeft me echt heel erg getriggerd en dat weet hij.” Nicole verklaart dat ze haar geduld verloor uit ‘machteloosheid’.

Nicole in de auto

Vervolgens vertelt Martijn – die niet per se erg geliefd is onder de Married At First-kijkers – zijn kant van het verhaal. “Ik voelde me onveilig met haar rijstijl”, zo legt hij uit. Hij maakte daar die middag al een opmerking over, waar Nicole tijdens het eten op terugkwam. Hij heeft toen aangegeven dat Nicole wat hem betreft inderdaad niet kan autorijden. “En dan voelt ze zich weer aangevallen.” Saillant detail: Nicole heeft een autorijschool.

'Nog een dure wijn ook!'

Martijn vindt het niet oké dat Nicole wijn in zijn gezicht heeft gegooid. Hij had het liever verbaal opgelost en daarnaast: “Het is overigens nog een dure wijn ook nog”, lacht hij. Nicole ziet zelf ook in dat het geen nette actie van haar was. “Maar ik vind zijn acties ook niet zo netjes”, sluit ze af. Martijn herhaalt daarna dat hun karakters botsen. Hij vindt het jammer dat Nicole daar niet mee om kan gaan. Dat leidt namelijk tot dit soort acties. “Dat is niet mijn niveau.

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Een aflevering vooruitkijken doe je op Videoland.