• Married at First Sight

MAFS-moeder jaagt kijkers de stuipen op het lijf

Vandaag was de beurt aan Paula en Remco om in het Married At First Sight-huwelijksbootje te stappen. Waar normaal alle aandacht naar het bruidspaar gaat, was het dit keer vooral de moeder van de bruid die opviel...

Paula's moeder en Carlo Boszhard in MAFS

Van te voren zegt Paula nog dat ze hoopt dat haar moeder ‘niet zo gek’ gaat doen. Dat blijkt ijdele hoop. Van snuffelen aan haar tegenstribbelende kleinzoon (‘ooo wat lekker’) tot het beledigen van haar dochter (‘buik in’) en haar beruchte vragenvuur (‘patat of pasta?’), al voor het huwelijk is voltrokken is verdient Paula’s moeder een spin-off. 

FOUT!

Vooral het vragenvuur waaraan ze haar kersverse schoonzoon onderlegt, is pittig. Voetbal of tennis? Patat of pasta? Vroeg opstaan of uitslapen? Citroën of BMW? Wandelen of hardlopen? Tent of hotel? André Hazes of Andre Rieu? Terwijl Remco’s voorhoofd met de seconde meer glimt, vuurt Paula’s moeder de ene na de andere vraag op hem af. Ze scandeert zelfs meerdere keren ‘FOUT!’ wanneer ze het niet met hem eens is.

'Zweet-in-je-bilnaadmoment'

Kijkers hebben nogal wat medelijden met Remco. Het vragenvuur heeft nog het meest weg van ‘een mondelinge overhoring’ volgens een kijker. “Jezus je zou maar vlak voor je bruiloft een kruisverhoor moeten ondergaan", reageert een ander. Een kijker ervaart zelfs flashbacks naar de ‘zweet-in-je-bilnaadmomenten’ van de middelbare school. 

Lang leve het kleinkind!

Wanneer Paula’s moeder ook voor de ceremonie niet kan ophouden met praten, grijpt de dochter van Paula uiteindelijk in. Terwijl ze haar vinger voor haar mond houdt, spreekt ze grootmoeder aan. “Oma ik denk dat het beter is als je…sssht."

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Een aflevering vooruitkijken doe je op Videoland.

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.