• Married at First Sight

Dáár kennen we haar van: Paula uit MAFS blijkt oude tv-bekende

Soms zie je iemand op tv van wie je denkt: waar ken ik die toch van? In het geval van MAFS-deelnemer Paula kan het kloppen. Zij deed al eerder meer aan een datingprogramma.
 

MAFS Paula

Trouwen met iemand die je nog nooit hebt ontmoet: dat doe je alleen als je écht graag de liefde wil vinden. Dat lijkt in ieder geval wel te gelden voor MAFS-deelnemer Paula, die óók al meedeed aan datingprogramma Lang Leve de Liefde. 'Haar' aflevering werd bijna twee jaar geleden uitgezonden op SBS6. 

Mislukte match

Laten we in ieder geval hopen dat haar MAFS-match met Remco anders afloopt dan met haar match in Lang Leve de Liefde. Paula bracht 24 uur door met Bert, die al meteen betoverd was door haar schoonheid. Terwijl hij smachtte naar een verlening van de date, dacht Paula er heel anders over. Ze noemde hem een gentleman en was onder de indruk van zijn kookkunsten, maar toch hield ze afstand. "Ik ben bang dat die afstand niet dichterbij kan komen. Ik voel het niet", zei ze in LLDL tegen Bert. Uiteindelijk brak ze de date af. "Je bent heel erg lief. Maar ik ben bang dat ik niet genoeg pit van jou krijg."

Het is nog maar de vraag of Paula wél die pit krijgt van Remco. Hun huwelijksdag ging in ieder geval niet helemaal van een leien dakje. Want vooral Paula’s moeder Nella maakte een, euh... onuitwisbare indruk tijdens het huwelijk

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Een aflevering vooruitkijken doe je op Videoland.

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.