MAFS-kijkers vrezen voor een nieuwe 'Nicole en Martijn'

Niet de liefde, maar de gigantische mismatches kenmerken dit seizoen van Married At First Sight. Na het zien van de aflevering van vanavond vrezen kijkers dat naast Nicole en Martijn ook Remco en Paula binnenkort de scheidingspapieren zullen tekenen.

Married At First Sight

Wie hoopte dat met het verdwijnen van Nicole en Martijn ook de ijzige ongemakkelijkheid zou verdampen, komt bedrogen uit. Ook bij Remco en Paula spat de liefde er niet bepaald vanaf. De twee blinken uit in afstandelijkheid en de bruiloft was ronduit kil. 

Een vreemde

Ook in het buitenland gaat het meer dan stroef. Hun huwelijksreis naar Puglia is nou niet bepaald fortuinlijk voor het romantische imago van de Italiaanse regio. Volgens Paula heeft het gebrek aan passie ook met vermoeidheid te maken. “Ik ben heel moe. We moeten wennen aan elkaar. Het voelt als zoeken naar woorden. Hij blijft nog een vreemde.” Zelfs het smalle bed in hun ‘trullo’ brengt het koppel niet dichter bij elkaar. 

25 jaar samen

Kijkers vrezen het ergste voor de twee. Eentje merkt op dat het 'ondanks dat ze elkaar pas 2.5 dag kennen, lijkt alsof ze al 25 jaar samen zijn’. Een ander laat weten ‘bloednerveus’ te worden van hun ongemakkelijke stiltes. Er lijkt zo weinig vuur tussen die twee dat een kijker stelt dat er bij Remco en Paula 'nog lang geen sprake is van opwarming van de aarde'.

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Een aflevering vooruitkijken doe je op Videoland.

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen