Sylvia en Freddy in Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvia en Freddy in Married at First Sight

Kijkers spotten bijzonder 'foutje' bij MAFS-Freddy en Sylvia

|
|

Laatste update:

Married at First Sight-kijkers vinden elke week weer wat nieuws om zich over te verwonderen. Vorige week was het de ex van Monique die een hoofdrol pakte op haar bruiloft, nu is het een... bijzondere ontdekking op de huwelijksreis tussen Freddy en Sylvia!

Let op: dit artikel bevat spoilers voor de aflevering die vanavond pas op tv komt (maar al wél op Videoland staat).

Freddy en Sylvia - aka 'Fred en Syl', zoals menig kijker hen noemt - groeien steeds meer naar elkaar toe op huwelijksreis in Toscane. Sylvia leek eerder nog een beetje huiverig vanwege Freds leeftijd (hij is tien jaar ouder), maar inmiddels gaan ze erg lekker en matchen ze aan alle kanten. Dus eh, Martien Meiland, je hebt het mis!

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Oeps, iets te snel

De kijker geniet van Fred en Syl in Toscane en dat doen ze zélf ook. Ze waren op een gegeven moment hartstikke enthousiast om de bijzondere zonsopgang te checken en dus stonden ze heel vroeg op om de boel rustig te bekijken. Ze kregen een adembenemend mooi uitzicht voorgeschoteld vanaf hun hotelbalkon. Maar eh... hadden ze nu een badjas over hun kleding aan?

Kijkers spotten bijzonder 'foutje' bij MAFS-Freddy en Sylvia

Foutje?

"Ik heb ook altijd mijn kleding en schoenen aan onder mijn badjas... Sylvia en Freddy waren eerder aangekleed dan de cameraploeg zeker", klinkt het op Twitter. Kijker Adriana heeft nog wel een theorie. "Freddy & Sylvia waren al aangekleed maar moesten van productie toch de badjas aan voor het ontbijt in bed."

Genieten geblazen

Verderop in de aflevering zien we hoe de twee de grootste lol hebben in een klassiek autootje en later genieten ze van een heerlijk Italiaans diner met een stukkie mortadella - of 'mozzarella', zoals Fred beweert. Kijkers zien het na deze beelden helemaal goed komen.

Married at First Sight is elke maandag- en dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan op Videoland.

Lees verder