• RTL
  • Holland's Got Talent
  • TV

MAFS-Henk treedt op in Holland’s Got Talent: 'Kom ik nooit meer van af'

Door Alie Sierkstra
henk van de ven married at first sight hollands got talent

Henk van de Ven deed in 2020 mee aan Married At First Sight. De oude tv-bekende keerde vanavond terug op de buis. Hij betrad het podium van Holland’s Got Talent. Hoe ging dat? 

Henkie van Wenkie

Het was vanavond eindelijk zover: oud-Married At First Sight-deelnemer Henk van de Ven deed mee aan Holland’s Got Talent. Henk stelde zich eerst netjes aan de kijkers voor: “Ik was [in MAFS] gekoppeld aan Chantal. Wij waren wel het meest besproken koppel van seizoen vijf. Henkie en Wenkie”, lacht hij. “Kom ik nooit meer van af.” Henk vertelt nog steeds op straat herkend te worden. “Zelfs met een bouwhelm op en mijn werkjas aan.

Henk in Holland’s Got Talent

Gelukkig vindt Henk die belangstelling alleen maar leuk! Hij zoekt natuurlijk niet voor niets opnieuw de spotlight op in Holland’s Got Talent. Op dit moment werkt Henk als kraanmachinist, maar hij zou liever zijn brood verdienen als zanger. In MAFS werd al duidelijk dat Henk een lekker moppie kan zingen… Maar is hij goed genoeg om indruk te maken op de vier juryleden van Holland’s Got Talent?

Voor Katja

Henk droeg het nummer op aan zijn huidige vrouw, Katja. Helaas is Dan Karaty – die laatst een bijzondere mijlpaal vierde – niet onder de indruk. Hij drukt op de knop. Edson da Graça volgt al snel zijn voorbeeld. Het optreden valt hem zelfs zo tegen dat hij ook Chantal Janzen haar knop indrukt. Alleen Marc-Marie Huijbregts ziet wel brood in Henk. Eén stem is echter niet genoeg, zodat we meteen weer afscheid moeten nemen van deze oude MAFS-bekende.

Lees hier hoe Edson zijn tijd bij de talentenjacht ervaart!

Holland’s Got Talent zie je elke vrijdag om 20:00 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.