Edson da Graça hollands got talent rtl boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Edson da Graça hollands got talent rtl boulevard
Holland's Got TalentTVRTL

Edson da Graça over Holland’s Got Talent: ‘Kan volledig mezelf zijn’

|
|

Laatste update:

Edson da Graça is een van de nieuwe juryleden bij Holland’s Got Talent. Heeft hij het naar zijn zin bij de talentenjacht? “Ik kreeg de ruimte om volledig mezelf te zijn en dat is wel echt lekker hoor.

'Holland’s Got Talent is écht gezellig'

Holland’s Got Talent is terug op tv. Zou de talentenjacht weer als vanouds scoren? Met nieuwe presentatoren en de twee nieuwe juryleden was dat natuurlijk de grote vraag... Gelukkig hebben de kijkers Holland’s Got Talent weer massaal omarmd! Jurylid Edson da Graça vertelt RTL Boulevard niet verbaasd te zijn: “Dat is ook wat ik van mensen hoor, dat het écht een gezellig programma is.En dat is met de wantoestanden bij The Voice of Holland natuurlijk precies waar we in Nederland aan toe zijn!

Edson zit lekker op zijn plek!

Edson 'voelde zich gelijk thuis’ bij Holland’s Got Talent: Ik kreeg ook de ruimte om echt volledig mezelf te zijn en dat is wel echt lekker hoor.” Het kersverse jurylid heeft het idee dat hij lekker ‘op zijn plek zit’. “Het is heel vet om terug te zien dat de sfeer die we toen daar voelden dat die heel goed vertaald is naar het scherm”, zo stelt hij.

Lees hier wat mede-jurylid Marc-Marie Huijbregts over Holland’s Got Talent te vertellen had.

Holland’s Got Talent zie je elke vrijdag om 20:00 uur op RTL 4. Vanavond is dat trouwens met een oude bekende: Henk uit Married At First Sight!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder